התזכורת תופיע בסדר היום בתאריך שבחרת, כשהאפליקציה פתוחה. בלי הודעות אוטומטיות.
עובד חדש
רישום שעות
תמונות לעבודה
לפני
אחרי
התמונות נשמרות במכשיר בלבד ונכללות בקובץ הגיבוי.
הגדרות
גרסה ועדכונים
גרסה נוכחית:
גיבוי ושחזור
נתוני העסק והתמונות נשמרים על המכשיר. דיווחי נוכחות מסונכנרים לענן. מומלץ לייצא גיבוי מדי פעם.
מחיקת נתונים
מחיקת כל הלקוחות, העבודות, התזכורות והתמונות מהמכשיר לצמיתות.
חשבון
מחובר כ־
הרשאה:
משתמשים מורשים
רק משתמשים ברשימה יכולים להיכנס לאפליקציה. הרשאות: צפייה — צפייה בלבד ללא שינויים · עריכה — ניהול מלא של הלקוחות והעבודות · ניהול — כולל ניהול רשימת המשתמשים.