לקוח חדש
עבודה חדשה
הגדרות
גרסה ועדכונים
גרסה נוכחית:
גיבוי ושחזור
הנתונים נשמרים על המכשיר בלבד. מומלץ לייצא גיבוי מדי פעם.
מחיקת נתונים
מחיקת כל הלקוחות והעבודות מהמכשיר לצמיתות.
חשבון
מחובר כ־
משתמשים מורשים
רק משתמשים ברשימה יכולים להיכנס לאפליקציה.
Prod By Avidavid Amosi